• Tur Hakkında
  • Rota
  • Gemi
  • Detaylar
  • Fiyat
  • Bilgi İste

Rotalar & Limanlar

1. Gün İstanbul dan Bologna ya hareket

İstanbul Havalimanı buluşmasının ardından. İstanbul - Bologna arası THY tarifeli sefer ile uçuş. Venedik (Fusina), İtalya.

2. Gün Pula, Hırvatistan

Pula. Istria bölgesinin en büyük şehridir. Antik Roma çağlarından beridir Pula Istria'nin idari merkezi olmuştur. Şehir ılimli iklimi, dalgasiz düz denizi ve zarar görmemiş doğası ile bilinmektedir. Şehrin geleneksel önemli iktisadi faaliyet alanları şarapçılık, balıkçılık, gemi yapımı ve turizmdir.

3. Gün Zadar, Hırvatistan

Zadar, Hırvatistan'da yer alan eski şehirlerden biridir. Bu şehir Ravni Kotari bölgesinde ve Adriyatik Denizi kıyısında yer almaktadır. Şehrin nüfusu 2011 yılı itibarıyla 75,082 olup kapladığı alan 25 km²'dir.

4. Gün Kotor, Karadağ

Kotor Karadağ'da bir sahil kasabasıdır. 13.510 kişilik bir nüfusa sahip olan şehir Kotor Belediyesi tarafından yönetilmektedir. Küçük fakat barındırdığı tarihi ve mimari eserler açısından oldukça önemli olan bu şehir 1979 yılından beri UNESCO'nun Dünya Mirası Listesi'nde yer almaktadır.

5. Gün Split, Hırvatistan

Split, Dalmaçya'nın en büyük ve en önemli şehridir. Ayrıca Split-Dalmaçya bölgesinin de idarî merkezidir. Balkan Yarımadası ve Adriyatik Denizi'nin doğu sahilinde küçük bir yarımada üzerine kurulmuştur. Split Hırvatistan'ın 2. büyük şehridir. Split, Dünya Kültür Miras Listesi, UNESCO listesine ile 1979'da girmiştir.

6. Gün Denizde
7. Gün Amalfi, İtalya

Amalfi, İtalya'nın Salerno körfezinde Campania bölgesinde Salerno ilinde kasaba ve komündür.

8. Gün Sorrento, İtalya

Sorrento İtalya'nın Campania bölgesine bağlı Napoli ilinde bulunan bir komündür. Komünün nüfusu 31 Ağustos 2007 tarihi itibarıyla 16,547'dir.

8. Gün Roma (Civitavecchia), İtalya

İniş işlemleri ardından havalimanı transferi ve THY uçuşu ile İstanbul’a hareket.

Bilgi İste
Kararsız mı kaldınız? Size en uygun tatili planlamak için ekibimizden destek alabilirsiniz. Formu doldurduğunuzda deneyimli ekibimiz en kısa sürede size uygun tur programlarını planlamanız için sizinle iletişime geçecek.
Gemi Bilgileri

Azamara Pursuit

royal caribbean gemi

Kardeş gemileri gibi Azamara Pursuit de daha büyük yolcu gemilerinin ulaşamadığı yerlere erişebilir. Bakir limanlara açılan kapı Azamara Pursuit, size her zamankinden daha sürükleyici deneyimler getiriyor. Nötr tonların ve zengin ahşap detayların denizdeki evinizi özel kıldığı şık süitler ve kamaralarile birlikte zarif ortak alanları keşfetmek için gemiye adım atın. Havuz kenarında veya bol güneş alan güvertelerden birinde rahatlayın ya da destinasyon odaklı programa kendinizi kaptırın. Hepsi parmaklarınızın ucunda.

Denize İniş Tarihi:
2001
Maliyeti:
200,000,000 $
Yolcu:
777
Mürettebat:
380
Tonaj:
30.277 ton
Uzunluk:
181 Metre
Hız:
18 knot

Detaylar

Uçuş detayları İstanbul Havalimanı:

İstanbul – Bologna                                        TK 1321               08:40 (Hareket)               10:15 (Varış)

Roma – İstanbul                                            TK 1864               19:45 (Hareket)                23:30 (Varış)

***  Uçak detaylarında değişiklik olabilir.

Ücrete Dahil Olan Hizmetler
Ücrete Dahil Olmayan Hizmetler
  • Türk Hava Yolları ile İstanbul – Bologna / Roma - İstanbul arası ekonomi sınıfı uçak bileti 
  • Havalimanı-liman-havalimanı arasındaki  transferler
  • Bahşişler
  • Gemideki Alkollü ve Alkolsüz içecekler dahildir(Premium içecekler hariç)
  • Havaalanı ve liman vergisi  790 €
  • 6 Yıldızlı Azamara Pursuit gemimizde tam pansiyon (tüm yiyecekler dahil-Specialty Restaurant giriş ücretleri hariç) 
  • Gemide düzenlenen animasyon ve aktiviteler 
  • Türkçe Rehberlik Hizmetleri (Grup kişi sayısı 20’yi aştığı takdirde)
  • Limanlarda düzenlenen ekstra geziler 
  • Schengen Vize ücreti (Çok girişli Schengen vizesi)
  • Yurtdışı çıkış harcı 
  • Gemideki Premium içecekler    
  • Kişisel Harcamalar
  • Seyahat sağlık ve iptal sigortası 70 yaş altı 70 € , 70 yaş üstü surprim uygulanır

Fiyatlar

Kategori 1. Kişi 2. Kişi Bahşişler
İç Kabin
1,856 €
1,856 €
0 €
Dış Kabin
2,056 €
2,056 €
0 €
Balkonlu Kabin
2,496 €
2,496 €
0 €
Suite Kabin
3,896 €
3,896 €
0 €

Konaklama

Azamara Club Cruises gemileri keyifli bir gemi gezisi yapmak isteyen misafirlerine ayrıcalıklı konaklama koşulları sunar. Balkonlu, manzaralı kamaralarda ya da süitlerde konaklayabilirsiniz. Gemide ayrıca engelli misafirler için özel tasarlanmış kamaralar mevcuttur.

Yemekler

Azamara Club Cruises gemileriyle seyahat ederken yeni varış noktalarını keşfettiğiniz gibi yeni tatlar da keşfedersiniz. Deneyimli Azamara Club Cruises şefleri size restoranlarda harika lezzetler sunar. Bu lezzetleri harika şaraplar ve okyanus manzarası eşliğinde tadarsınız.

Denizde Geçen Günler

Azamara Club Cruises gemileri kısa sürede pek çok ünlü varış noktasını keşfetmenizi sağlar. Yolculuk sırasında bazı günler gemi karaya yanaşmaz ve gün boyunca denizde olur. Bu günlerde gemide alışveriş yapabilir, bol bol fotoğraf çekebilir, havuzda zaman geçirebilirsiniz.

Eğlence

Azamara Club Cruises gemileri tatiliniz boyunca iyi vakit geçirmeniz için eğlence seçenekleri ile doludur. Müzikli ve danslı gösteriler, film gösterimleri, şarap tadımları, gazino ve daha katılabileceğiniz pek çok eğlence seçeneği vardır.

Çocuk ve Gençlik Programları

Azamara Club Cruises gemilerinde ailecek vakit geçirmek isterseniz kesinlikle zorluk yaşamazsınız. Çocuklarınızın yaşı kaç olursa olsun gemide onlara özel programlar vardır. Bebeğiniz uzman bakıcıların yanında vakit geçirirken siz tatilinizin tadını çıkarırsınız. Çocuğunuzun yaşı daha büyük ise yaşıtlarıyla onlar için hazırlanan programlara katılır.

Fitness Center

Azamara Club Cruises gemiler ile seyahat etmenin ve tatil yapmanın en güzel yanlarından biri de tatiliniz bittiğinde kendinizi yenilenmiş hissetmenizdir. Bu da gemideki spa ve fitness hizmetleri ile olur. Okyanus manzarası eşliğinde fitness yaparak formunuzu koruyabilir, ardından spa salonunda gevşeyerek yenilenmenin keyfini çıkarabilirsiniz.
Destek Hattı
444 80 92
Daha detaylı bilgi almak için